Rättshjälp

Vårdnadstvist med juridisk hjälp i Dalarna

Hamnar man i vårdnadstvist i Dalarna rekommenderas det att ta hjälp av en jurist. Då vet man att det juridiska jobbet blir ordentligt gjort i vårdnadstvisten.

Det pep till i mobilen. Leila tog upp och läste senaste meddelandet. Det var Isse som skickade en dräpande text om vad han tyckte och tänkte. Leila skärmdumpade och skickade iväg det till juristen. Den dagen de gifte sig strålade de av kärlek, men nu några år senare så var det helt kört.

Isse skulle ha barnen till varje pris, hade han sagt. I praktiken visste hon att han inte skulle bry sig alls. Förmodligen skulle hans mamma få ta hand om dem medan han var iväg med polarna. Visst hade barnen det bra hos sin farmor, hon fick gärna låna dem. Leila ville gärna att hennes barn var med farmodern när pappan inte ens var där för dem.

Juridisk hjälp i vårdnadstvist

Hon hade försökt med samarbetssamtal flera gånger, men han hade inte dykt upp. Så nu hade hon tagit hjälp av en jurist som var väl insatt i vårdnadsfrågor. En väninna hade tipsat henne om en duktig jurist inom vårdnadstvist i Dalarna. Det var verkligen en lättnad att få hjälp av juristen.

Juristen hade koll på vad som skulle göras och poängterade att de arbetade för att barnen skulle få det bra. Det var även det Leila önskade för sina barn. Förhoppningsvis gick alla starkare ut ur vårdnadstvisten. Hon hoppades att Isse skulle inse att det är för barnens bästa som de vuxna ska samarbeta.

19 Jun 2022